Og, sko.

Og, sko.

Jeg forstår at jeg håndterte for å snakke om dette (med utmerket lengde) før-problemet jeg har hatt med duro-kjole-formen er at det på en eller annen måte krever nye sko for den nye andelen. Jeg hadde oppdaget sommersko, men hvis du ikke hadde lagt merke til, har sommeren gått bort. Det har allerede * snowed * her i Chicago!

De nye skoene jeg oppdaget er de til venstre, som tilfredsstiller mine strenge sko krav (ikke så godt hæl, ankelrem, runde tå), så vel som ha den ekstra fordelen av å lage en nydelig resonans clomping støy hvis du virkelig stamper. (Jeg sverger, jeg er evig seks år gammel.) Platt plattformkilen gjør deg en god del høyere uten samtidig fotsmerter av “ekte” hæler.

Jeg håndterte også for å spore dem ned i brun. Jeg ble lokket av de røde – som ikke er lokket av røde? – Men jeg har ikke håndtert for effektivt å bruke røde sko siden åttende klasse. Kjøp dem, ja. håndtak for å forlate hjemmet i dem? Nei.

Jeg har disse evigvarende drømmene om å ende opp med å være (på dette sent scenen) en av de elegante minimalisterne; Noen som kjøper to av alt, en svart, så vel som en brun (eller rød, eller krem), så vel som lette med livet uten tvil koordinert, glatt som en ål. Dette, som du kan forestille deg, forblir bare en drøm. Hver gang jeg jobber mot dette egnet (som i hodet mitt noen ganger kalles “levende som et stereotypisk designerprosjekt”), kanskje ved å lage fem lignende skjørt i kjedelige farger, er jeg distrahert av noe skinnende, så vel som whoops, jeg er Av igjen i noen villtrykk, forlater den dårlige mørkebrune skjørtet moping i skapet.

Det nærmeste jeg noensinne kommer til den lykkelige minimalistiske spesifiseringen er å administrere å sy en serie wild utskrifter i en lignende fargefamilie, så i det minste kan jeg komme forbi med noen få par monokrome strømpebukser, så vel som et par cardigans. I tillegg til to par sko, en svart, så vel som en brun. Hvis jeg er heldig, så vel som jeg ikke blir distrahert av mønstrede strømpebukser, så vel som gensere, fungerer dette hovedsakelig.

Har noen her akkurat den ekspert-anbefalte to- eller trefargeskoset? Nøyaktig hvordan gjør du det?

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

To-tone, alltid to-toneoctober 12, 2007
Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007
Jeg forstår ikke hva du folk er ThinkingSeptember 18, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>