4 måter å kjole som en A-Lister

4 måter å kjole som en A-Lister

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Du kan oppnå Star høy kvalitet stil uten å bryte banken. Det viktigste å se ut som en stjerne er ikke oppdaget i mange designer etiketter, men i nøyaktig hvordan du bruker et element. Her er fire tips som kjendiser (eller heller, deres stylister) bruker for å produsere sin stjerne utseende.

Denne publiseringen kan omfatte tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Hvordan å kjole som en kjendis

Tilbehør til Hilthe essensielt for å kle seg som en stjerne er å gå et skritt lenger enn du vanligvis ville gå i tilbehørsavdelingen. For eksempel, hvis du vanligvis bærer en pin eller brosje, bruk to eller tre. Hvis du bare bærer to-tommers hæler, sparker en dag det opp til et par tre-inchers. For eksempel er en av de heteste trender for høst / vinter 2005 den beaded halskjede. Typiske stylistas bærer bare ett kjede. En stjerne vil legge til minst en mye mer halskjede – potensielt i en kontrastfarge. Oppdag “Celebrity-lignende” tilbehør til budsjettplanpriser på steder som Target, Macy’s, New York & Company, samt Claire’s for mindre enn tjue dollar. Et fantastisk par solbriller er et viktig tillegg til antrekket ditt.

Få sesongene bør ha bagtop tittet av med den heteste posen. Tilbehør selskaper som hype samt Besso gjør “inspirerte” versjoner av fremtredende pose stiler, ved hjelp av høy kvalitet skinn, i godt under $ 200. Disse posene er høykvalitets kopier i stilen til den varme designeretiketten, men ikke forsikringskrav som skal gjøres av designeren eller designerens selskap. Se på magasiner som oss ukentlig, Marie Claire, Bazaar, samt Life & Style Regular for scoop på den varme nye stjernekurven.

Bland så vel som MatchPlease tåle ønsket om å ha en designer fra hodet til tå. Kjendiser blandinger så vel som å matche sine designere. Har du ikke sett Jessica Simpson i hennes Wal-Mart-esque Sweatsuit, og holder en fabelaktig Marc Jacobs veske, samt iført fantastiske sko? Vær som Jessica, så vel som kaste på noen Chip & Pepper Jeans Boot Cut Jeans med en La Redoute Top, så vel som Strut elegant rundt i din fancy Manolos. Søk etter dine kostbare stykker, som Manolo Blahniks, på eBay. Det elektroniske “loppemarkedet” er et fantastisk sted å score høymote elementer under utsalgsprisen. (Vær forsiktig med knockoffs, skjønt.)

Gjør det fitin dette “av stativet, på min tilbake” kjøpskultur, betydningen av skreddersydde plagg har gått tapt. Stjerner som Oprah ser så fabelaktig siden klærne er skreddersydd. Men du trenger ikke å være en milliardær for å få klærne dine skreddersydd: bare gå til dine regionale renserier. De fleste rengjøringsmidler har skreddersydd på personalet. I tillegg til butikker som Banana Republic samt Saks Fifth Avenue tilbyr helt gratis skreddersy på komprimerte varer.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>