Slik bærer du beskjæringsbukser Hvis du er kort: Eller å bryte petite mote regler er den nye svarte

Slik bærer du beskjæringsbukser Hvis du er kort: Eller å bryte petite mote regler er den nye svarte

andelen

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Du har mest sannsynlig blitt fortalt denne gangen så vel som igjen – hvis du er kort, aldri, noensinne (* Sett inn 36 flere Evers her *) Bruk beskåret bukser, eller noe annet som bryter benlinjen mellom kneet som så vel som ankel. Men virkeligheten er, moderne mote er så mye om å bryte regler enn å overholde dem (husk ingen hvit før Memorial Day? PSHAW!) – I så vel som Audrisey Hepburn var ikke nettopp en Amazon, så vel som hun satte beskjærende bukser På det tidløse kartet, ikke sant? Ikke sant.

Så, vårt råd er, hvis du elsker avlinger, så bruk dem – den eneste advarselen er at du trenger å bruke dem riktig (ok, så det er noen regler fortsatt – vi kan ikke ha stil anarki, kan vi?). Noen ting å tenke på før du får din avling på:

Beskjære bukser Tips for korte kvinner

Lyse farger.

Eller mer nøyaktig, farger som ikke gir en skarp kontrast mellom bukse i seg selv, så vel som din hudtone, for å bevare illusjonen av en lang linje fra hofte til tå. Neutraler er alle gode hvite, khaki (som disse fra Gap), brunt, lysegrå, hva er din favoritt – og prøv å velge en topp som ikke gir en intens visuell kontrast (en svart topp med hvite avlinger, for eksempel ) Hvis du vil holde linjen fra hodet til tå så lenge som mulig.

Hæler eller kiler.

Amerikanske korte jenter – eller gjennomsnittlig høyde jenter med korte ben, forstår allerede at en slags hæl er vår mote bestie. Med en avlingsbukse, iført leiligheter (ja, en La Audrey, men hun handlet om, oh, seks inches bred) kan få deg til å se, vel, stubby-så en liten hælhøyde, i typen noen super-søte kile sandaler -Can gå en loooooong måte. Ordspill ment.

En slank kutt.

En bred benlinje som slutter før gulvet vil kutte petite-benene av som ingenting annet, så i stedet velger du en avlingsbukse som er mer utstyrt, eller til og med tynn (skal vi nevne Audrey Hepburn en gang til Mote Ikon anbefaling Trifecta? Vi Tro vi skal), som disse beskjærte jeans fra loftet.

Skreddersydd å passe.

Og her snakker vi om lengde. Enten det er en Capri (mid-calf) eller en ekte avling (på ankelen) må lengden være riktig for å unngå at du spiller dress-up fra din mye høyere-eldre-søsters skap. Så hvis du elsker buksene, kjøp dem så vel som å investere de ekstra 10 eller 20 dollarene for å loppe av den ekstra tomme eller to (og i en super budsjettplan klype, vil et varmt jern samt dobbeltsidig tape gjøre teknikken midlertidig).

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>