Sommerklær topper de beste tingene å få i august

Sommerklær topper de beste tingene å få i august

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Hva: sommerklær og siste sjanse badetøy topp de beste tingene å få i august, ifølge DealNews.

Hva de sier:

Som vi nær slutten av sommersesongen, vil selv forhandlere som ikke imøtekomme til back-to-school folkemengder vil begynne å bli enda mye mer aggressiv med sine klær rabatter, som de prøver å gjøre rom for høstklær.

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Det vi sier: Få mest mulig ut av de bratte rabatter på sommerklær ved å kjøpe varer, du kan enkelt overgå til høst. For eksempel er Emerald Green fortsatt i høst 2013, sammen med en rekke andre grønne nyanser og nyanser (hær, teal, etc.). Pair disse med høst tilbehør, som bønner, skjerf og strukturerte poser. Lag med en overdimensjonert frakk.

Det er ikke bare fargene på sommeren som du kan ta til genservær, folk. Din nåværende stash av sommerskjørt og shorts er velkommen til å bli med i fartøyet, takket være ryddig layeringstrykk med strømpebukser, cardigans eller partnerblazers. Pass på å sjekke ut Lucky Magazine’s Guide til Laying for mange flere deets.

Les hele historien om DealNews her.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>