En skjorte laget av tee skjorter

En skjorte laget av tee skjorter

Så som dere allerede vet, jeg elsker shirtdresses. elsker dem. får tonnevis av shirt mønstre! Som deretter vansmekte, hovedsakelig uoppredd, etter min sy hiet.

Fordi, som det viser seg, jeg elsker shirtdresses, og jeg virkelig elsker shirting stoff, men jeg er egentlig ikke begeistret om:

sy knapp

making plackets

skaper kragen står

Så en stund tilbake så jeg en veldig søt prosjekt der noen (eh, Martha Stewart) hadde brukt en gammel menns tee skjorta å lage en kjole til en liten jente, og jeg tenkte: “Hei, hva om …”

Se, en skjorte laget av gamle herreskjorter. Her er bodice, som bruker krage og knepping og ermer for en manns skjorte.

Jeg holdt krage knapper for sentrum skjørt stykke, fordi: hvorfor ikke?

Ermene er bundet i skråbånd laget av (du gjettet det) skjorter.

Forskjellige bindinger for hver hylse. oppmerksom på den synlige fransk søm her i bias binding, jeg likte det.

Skjørtet er en tilpasset BurdaStyle Heidi skjørt! og som du vet, jeg tror du kan aldri ha nok lommer:

Jeg opprinnelig gjorde dette for lenge, men jeg likte effekten av å holde shirt-hale hem som “skjørt-tail” hem. Så jeg bare kutte kanten av, og deretter festes igjen med en mye mer “laget av en skjorte” rør. (I meget sjelden møte en søm som ikke er forbedret med rør).

Her kan du se fargen-blokkering av de ulike shirting mønstre, og den hemmelige lomme på innsiden av lommen.

Hver lomme har en hemmelig lomme. Oh, og jeg rør pocket kantene med en mye mer skjevhet trim laget av en skjorte, fordi hvorfor ikke?

Her er (inexpertly-strykes, det var sent) bakfra:

Jeg hadde på seg lengre versjon av denne siste helgen, og elsket det. Så komfortabelt og morsomme å bruke (selv om den tidligere svært lang lengde gjort det mye vanskeligere å gå i, og nifs gjorde det føles litt mye mer “japanske designeren” enn min vanlige innsats). således skjørtet-forkorting.

Fordi jeg liker hvordan dette viste seg så mye, jeg har tenkt å gjøre en annen (eller muligens to – jeg fått en masse gamle tee skjorter på Goodwill!) Og legg inn en full tutorial. Du vet, den typen med instruksjoner og bilder og alt. (Jeg har noen tweaks jeg har lyst til å prøve, som kanskje gjør tucks i stedet for piler i bodice og gjør skjørtet fyldigere med et bredere sentrale panel.) Dette er virkelig latterlig enkelt å gjøre, når du har den modell for hvordan det må jobbe rett i hodet ditt. (De vanskeligste delene å finne ut var hvordan du bodice-ize tee skjorta og hvordan du får skjørtekanter å stille opp pent.) Alt annet er en “enkel sak av engineering”, som de sier.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Det er en annen shirt-skjorte! 15. mai 2015In “Erin_Sewing”
En annen skjorte-shirtdressseptember 24, 2018in “Erin_Sewing”
Shirtdresses. En gang til. Hva er det med Shirtdresses? 6 desember 2012With 17 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>