True Confessions: Hvorfor vi burde alle lese menns magasiner

True Confessions: Hvorfor vi burde alle lese menns magasiner

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Jeg elsker mine mags, men jeg elsker kjæresten mins Mags enda mer. Det hele startet en lat søndag da vi begge var strukket ut på sofaen for ti, ammende Gatorade og kjemper mot onde bakover i sjakk.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Vi var begge halvturende TV: han var på sin iPad, og jeg hadde nettopp ferdig med å fordøye mitt månedlige Bon Appetit-magasin. Og jeg ble kjedelig – bare å se på TV er ikke noen gang underholdende nok for denne multi-taskeren. Lene fremover, han grep noen ordser fra under gårsdagens papir.

“Esquire? Gq? Du .. Les disse? ”

“Selvfølgelig. De er interessante. ”

Halv nysgjerrig og halv overrasket, jeg satt tilbake og ga dem en tur. Som burde være. Her er hvorfor:

Hvorfor det er godt å lese Menn Magazines også!

Hva skal jeg ha på meg. La oss være ærlige, en del av grunnen til at vi klær er for menn, men mote er for kvinner. Vil du vite hva gutta virkelig tenker på babydoll kjoler om sommeren? De kjære jeans? Fjær i håret ditt? Menns magasiner vil svare på alle dine spørsmål ærlig. Bare se etter artikler som 12 bras, vil vi aldri glemme og New York Fashion Week for ideer om hva som er iøynefallende.

Hva å spise. Vi er ikke de eneste som vil se bra ut. Som vi alle vet, er høy protein og lavkarbb og sukker måltider veien å gå for å kutte fettet, bygge muskler og kjempe i oppblåsthet. Dette gjelder for både menn og kvinner – så hva skal du spise? Du vil finne at gutta liker å lage mat, vil gjøre det for deg enda mer, og vil spise mye mer enn bare kjøtt og poteter. Les denne sommersalatoppskriften og bli inspirert.

Om ham. I noen tilfeller er gutta enkle, andre ganger – jeg vet ikke helt hvor de skal begynne. Visst, vi er alle skeptiske av generaliseringer, men i noen tilfeller er det godt å vite at vi ikke har et unntak. For tiden elsker jeg artiklene som er ment for ham å føle at han ikke er alene, men også hjelpe damene når vi ser ham, gjør / sier / Gjør noe som gjør oss til å si “va?” Sjekk ut eAquire s hvordan du forteller om du er normal.

Politikk, nyheter, etc. Ja, du trenger å vite. Og hvis du ikke bryr deg helt, vet du minst nok til å nikke sannferdig når han bringer opp den nyeste sikkerhets- og sikkerhetsbrytelsen på Target eller Richard Shermans siste rant. Jeg liker Esquire’s Daily Politics Blog. Det er kort, søt, og bare tilfeldig nok til at du kan overraske ham med noe din mann ikke vet om ennå …

Ta-da! akkurat som at du har et perspektiv av den andre halvparten. Gjør deg så mye mye mer fantastisk, eh?

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>