Hundre kjoler: Dag 52

Hundre kjoler: Dag 52

Og nå for en liten flashback … Husk Vogue 8728?

Dette er i en frihetsutskrift som heter “Mike” (og jeg har nettopp fått mye mer i den grå fargeveien, fordi jeg virkelig elsker denne utskriften). Ikke sant? (Det kommer også i en lys grønn …)

Her er Side Zip:

Og baksiden:

Jeg har ikke hatt på seg disse 8728s så mye i det siste – jeg er ikke sikker på hvorfor. Jeg kan ha od’d litt på dem i fjor, jeg gjorde mange av dem (<-foreshyggende) og hadde dem hele tiden. De er veldig enkle å bære - kaste på en cardigan og leiligheter, eller en cardigan og støvler, eller en cardigan og [sett inn fottøy her] og du er god å gå. Jeg er alltid på utkikk etter et godt grunnleggende kjole mønster som utgjør godt i lette bomuller, er egnet til å bli slitt med runde nakke cardigans, og tillater kapasitetslommer. (Someday jeg vil ta et bilde av alt jeg har båret i lommene mine hele dagen ...) (vær så snill, føl deg gratis for å sende kandidatene dine C / O denne adressen.) Dele denne: Twitter. Facebook. Som dette: Liker å laste ... I slekt De hundre kjoler: Dag 53uly 25, 2013in "100dresses" Skirting IsueueMember 13, 2006 De hundre kjoler: Dag 61August 2, 2013in "100dresses"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>