Hvordan Wear høstens Velvet trend 5 måter

Hvordan Wear høstens Velvet trend 5 måter

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Med det kalde været sesongen kommer ferier, festlige fester og et økt nivå av forfall. I år blant de luxe strikker, pels avskjær og gnisten, finner du en gammel favoritt i mix: fløyel. Ikke bare for stor person i rødt, er fløyel ikoniske tekstil som kan takle de høste anledninger samt snødekte vinter seg. Knust, kordfløyel, velur eller utbrenthet, denne feel-good tekstil med en triumferende tilbake, og vi kan ikke vente med å hengi!

Når sesong trend kommer tilbake dette vanskelig, kan du satse på det kommer til å være over alt. men du trenger ikke hvert element i den ettertraktede stoff. bare plukke ett stykke, og behandle det som en ny nøytral – fordi fløyel går med alt likevel.

1. Velvet Blazer

Knust Velvet partner Blazer, $ 24,49, Charlotte Russe

Lyst på trenden, men du er redskapen hard i det kontoret 9-5? Gå til blazer ruten. Denne metoden er også best for damer som liker å riste opp sin ferie utseende med en sjefete vri. Det er ingenting som å være babe i en fløyel tux, mens alle andre og deres mor har på seg en off-the-skulder kjole.

2. fløyel Puffer

Velvet Puffer Jacket, $ 44.90, Forever21

Hvis forsterke din frakk skapet er toppen av tankene, bør du vurdere en fashion-forward puffer. Street-savvy og overdådige, atletisk-inspirert fløyel alternativet gir deg en uventet kant.

3. Velvet Shoe

Chinese Laundry Endless sommer Velvet Lace-Up Flats, $ 24.16, Macys

Plukk en sko, noen sko, og du kan finne det i fløyel. En flat muldyr for daglig slitasje, en plattform pumpe for en spesiell anledning eller en tykk støvel for enhver tid i mellom, fløyel gudene var gode til skoen lover dette året. kle ned for å gjøre det til en uttalelse, eller opp for å slå den inn i en stift. Uansett garderoben din vil takke deg.

4. Velvet Pant

Jordyn Bambus Velvet Bukser, $ 27, Boohoo

Når du trenger en pause fra alle skinny jeans og skreddersydde bukser, går stort ben med en hel masse fløyel. Enten de er på jobb eller lek, kan en svingende par parti bukser gran opp dreariest dager og spenner alle anledninger.

5. Velvet Bag

Tversoversløyfe Front fløyel Bucket Chain Bag, $ 11, Shein

Ikke klar til å doble ned på fløyel? plukke opp en veske. Tilbehør er alltid den enkleste måten å hoppe inn og ut av trender, uten å investere for mye for noe du bare prøver ut for et par måneder. velge en ryggsekk, bøtte pose eller konvolutt clutch. Hvis du kommer for konvensjonell silhuetten, du bare sette ideen om å tå utenfor komfortsonen.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Previous Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>