Velkommen til onsdag

Velkommen til onsdag

Jeg trodde at jeg hadde sett (og kjøpt!) Hvert eneste vintage mønster med disse linjene, men jeg har enten savnet denne, eller det har blitt slettet fra minnet med et team av topp hakk drømme- Infiltratorer ledet av en harried Leonardo Decaprio.

Jeg er ikke sikker på om de tamme ullete caterpillars rundt nakken og ermene i Gingham-versjonen, men siden de ikke virker veldig hårete, betyr det kanskje at været vil være fint nok til å ha på seg hele vinteren. Ikke sant?

Jeg skulle ønske jeg visste hva begge modellene i dette bildet er eyeballing. Fra øynene er det oppe på en plattform eller sokkel, og det er også noe de ikke vil se på hodet. Mine penger er på en nakenmodell som også er i kunstnerens studio der de blir trukket. Hva tror du?

(Også apropos av ingenting, gingham kjole har rare moderne sko.)

Dette mønsteret er fra Sheila på ut av asken, og hun har et salg, starter i dag (8/25) og fortsetter gjennom onsdag 1. september. Få 20% rabatt, med kupongkode Washdc. (Hun kommer til å være på tur, dermed salget, men ikke bekymre deg, hun har sin bærbare datamaskin med henne og vil anerkjenne alle ordrer …)

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Jeg trodde du skulle vite at det var kjent med 20, 2007
Hvorfor jeg ikke vil bruke Simplicity PrintSew Mønster againjanuary 13, 2012in “Mønster”
Linktastic Friday: Nyttig Editionmay 30, 2008With 41 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>