Levende lighter med mindre

Levende lighter med mindre

’til 2022, har et dypt ønske om “mindre” fortsatt å godt opp i mitt vesen.

Kanskje delvis drevet av en kompleks, tung verden rundt oss. Enkelhet er ukomplisert fred, og overskudd er ikke mye mer enn bagasje. Jeg har brukt dette ikke bare til en mye mer kapselmetode til min garderobe, men i hele mitt hjem og livet også.

Det er blitt enklere og enklere å gi slipp på bagasjen som bygger opp med tiden, og mye mer og mye mer gledelig som hauger med unødvendig forsvinner som forlater mye mer tid til å slappe av og glede seg over hva du har. Ikke bare i ting som er materielle, men også i saker i sinnet.

Vi er en generasjon av over tenkere. Av overflødig og følelsesmessige vekter bærer vi med oss ​​gjennom hele livet. Det er et nytt år, og det er på tide å eliminere og redusere bagasjen – fysisk, mentalt og følelsesmessig.

Årsaken og effekten er enkel, med mindre, vi er lettere.

Med mindre byrder kan vi stå opp rett. Vi blir helt fri til å forfølge det som gjør oss veldig fornøyd uten noe å holde oss nede.

Hvis du føler deg tung, reflektere over året før. Gjenkjenne dine demonds og de tingene som har veid deg ned, og bli kvitt dem.

Det er på tide å begynne å leve lettere, og lykkeligere med mindre.

Leve mer, med mindre. Vær den første til å elske, og å tilgi. Husk hvert øyeblikk er alt, og bare det vi gjør av det. Det er 2022, og selv om man aldri trenger en grunn til å starte ny, er det nå så bra som enhver tid.

Å ha et yrke og mote samt å administrere en moteblogg, for meg selv en overstocked garderobe er en vektet kamp jeg kjemper sesongen etter sesongen.

Du tror kanskje ikke en lager garderobe er noe som veier deg ned, men prøv å vurdere et fullt skap og stativer av klær i nesten hvert rom i ditt hjem. Selv om jeg ofte donerer eller selger forsiktig brukte klær, er det sikkert litt bagasje jeg gleder meg til å gi slipp på i 2022.

Jeg har delt noen forslag til hvordan du skal redusere skapet ditt til en mye mer kapsel garderobe, mange som jeg følger i de kommende ukene for å kvitte meg med noe overskudd.

I mellomtiden har kombinert hjem med mannen min lært meg nye nivåer av fleksibilitet i å administrere et hjem med mindre.

Nemlig, “shopping” i garderoben hans. Et ekstra forslag til en mye mer kapsel garderobe i 2022, oppdag brikkene du kan dele med partneren din (hvis de er åpne). Du kan bli overrasket over hvor mange av dine varer overlapper.

Genderless mote er i, som er overdimensjonert mote – og jeg har funnet mange av fyrens stykker, har et bedre avsluttet utseende enn bevisst overdimensjonerte elementer for kvinner.

Jeg har fordi oppdaget nye favorittboksete tees, store sweatshirts, knapp nedover, og til og med denne blazeren som lett kan “stjåles” fra hans, for å redusere behovene i min egen garderobe. For ikke å nevne, er mange av elementene høyere priset essensielle, så du kan spare ved å være allsidig med det du har også.

Og mens koordinering av overdimensjonerte blazer-antrekk kan ikke kurere alle 2022s vektfrie mål, det er ett sted å starte. Hei 2022, et år med å leve med mindre. Jeg føler meg litt lettere allerede.

Dele denne:
Klikk for å dele på Facebook (åpnes i nytt vindu)
4Klikk å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu) 4
Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på lomme (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

en minimalistisk livsstil fra en blogger perspektiveminimalisme: substantiv min · i · mal · ism \ mi-nə-mə-ˌli-zəm \ 1: en stil eller teknikk (som i musikk, litteratur eller design) som er preget av ekstrem sparitet og Enkelhet – Merriam Webster Dictionary Minimalism er den mest enkle og rene formen for noe. Essensen av noe – uten noe ekstra. Det er fraværet …
16. august, 2016in “blogg”

Tre måter å ha på seg hæler – Stepping opp Summer Fashion TrendsWhen verden går en vei, mote utvilsomt begynner å gå den andre. I tilfelle du savnet notatet, er kjolen tilbake. Med Athleisure nå fullt mettet i både europeiske og amerikanske markeder, har forbrukeren begynt å bli kjedelig, og de kommer tilbake til arkivene for et kompromiss …
10. april 2019in “blogg”

Liv og luksus for et minimalistmed liv som ruller gjennom som et godstog, er det viktig å kunne gå tilbake og sette pris på de små tingene. Kaffe på terrassen på en kul morgen, latteren i øynene til noen du elsker, en duft minner deg om hjemme – disse små øyeblikkene lar …
25. august 2018in “blogg”

Previous Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>