Støv Ho!

Støv Ho!

Når jeg trenger et godt skudd av rettferdig harme, jeg liker å søke gjennom Google bøker på søkeord som ‘latterlig kjole’ eller ‘latterlig kjole’, fordi jeg aldri skuffet. Jeg kan alltid finne noen mann som har bestemt at det eneste som er galt med verden er kvinners kjole, og som selvfølgelig han, han er langt over tilfeldighetene mote (og hvem er, selvfølgelig, iført som helt rasjonelt element av kjole, slips) er ideelt egnet for å passere kritikk på det.

Dette eksempelet er fantastisk – det er ikke det at gatene i London er skitten, eller at menn burde kanskje ikke kaste sine sigar rumper i rennesteinen – nei, kvinners kjoler er for lang. (Hvorfor kan ikke begge ting være sant, mon tro?)

SOSIAL CATECHISM.Q. HVA er den mest skitne skapningen du kjenner? A. Den engelske fin dame. Q. Hva er dine grunner for å si dette? A. Hennes habits.Q. forklare deg mer fully.A. Når hun går hun drar bak seg en mottaker for støv og skitt fra hver kind.Q. Hva heter dette? A. En lang kjole, eller train.Q. Hva er dens handling? A. Det feier bakken, samler gjørme, støv, sigar-stubber, strå, blader, og alle andre impurity.Q. Hva skjer videre? A. Det opphopning smitter til en viss grad på andre deler av kjolen, eller på bena på enhver person som kan gå ved siden av henne, og når hun kommer seg inn i vognen, ødelegger det forkastelig uansett fôr; bortsett fra det, er det støv fleste offensive.Q. Hvorfor hun ha en slik latterlig kjole? A. For en av to grunner. Enten fordi hun tar sikte på en servil imitasjon av visse flotte folk, eller fordi hun skylder penger til henne modist, og tør ikke bestille noe slags kjole, bortsett fra at der denne tyrannen sender hjem til her.Q. Hvorfor gjør hun ikke heve, eller sløyfe opp kjolen for å holde den fra bakken? A. Fordi, som en lat person, hun har tykke ankler [sic], eller å være en scraggy person, hun har tynne de, som hennes forfengelighet forbyr henne å exhibit.Q. Er det noen annen grunn? A. Ja; hun har sannsynligvis stygge føtter, vansiret av liktorn eller bunions forårsaket av iført trange boots.Q. Er det noen kur for slike vaner? Det er ingen, inntil hennes mann har vært nesten ødelagt av hennes urimelighet, da hun blir tvunget av økonomiske grunner til å kle seg som en rasjonelt vesen, og samtidig blir ren og sjarmerende som den britiske kvinnelige var ment å være. Q. Hva følelse er forårsaket til mannen ved synet av disse kjolene? A. foraktelig synd for kvinnen, og synd, uten forakt, for hennes uheldige mannen. Q. Vet hun dette? A. Ja, men som hun kler mindre å behage menn enn til VEX kvinner, kunnskap har ingen effekt på hennes skitne vaner. Q. Hvor kan dyret bli sett? A. På den zoologiske hager på søndag ettermiddag, i Park og Kensington Gardens, og i de fleste steder hvor fine klær kan med hell utstilt. Q. Hva leksjon bør du utlede av dette? A. At av takknemlighet til Providence at (hvis gift i det hele tatt) du er gift med en fornuftig kvinne og ikke til en fin dame. Q. Hva vil du ta å drikke? A. Noe du liker å sette et navn til.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hemmelige liv til kjoler vol. 8, september 13, 2006
Hemmelige liv til kjoler # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer
Jeg savnet blogging mot sexisme! 9. mars 2007

Previous Article
Next Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>