Super-rotter.

Super-rotter.

Christie er auksjonering av “frokosten på Tiffany’s” kjole. Men dette bildet av det er den dumeste tingen jeg har sett for en stund. Hvorfor, for kjærligheten til alt som er hellig, vil du Shoehorn en tilfeldig ansatt i denne berømte kjole, når du bare kunne betale noen få dollar og lisensiere en av de offisielle bildene fra filmen, som viser den i all sin herlighet? Fordi her ser den jævla tingen ut som en rishrags.

For ikke å nevne at folkene som kjøper disse tingene, er ikke mote samlere (som vil ha kjole som en kjole), men hagiografiser som vil ha noe som berørte en bemerkelsesverdig person. Ideen om noen engangsmedarbeider som bærer den, hindrer den auraen, vil jeg gjette.

For ikke å nevne (som Mary Beth, som sendte meg denne linken, påpekte) som Shoving en ekte person i denne kjolen øker muligheten for utilsiktede riper, tårer og flekker, muligens senking av verdien.

Feh. Noen mennesker har ingen mening.

Boneheaded flytting rundt.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Internasjonal bruk en kjole dag 2009 – i dag! 29. oktober 2009 Med 83 kommentarer
Den første kjole og den siste Dressmarch 12, 2008
Plaid = Joy.May 26, 2006

Previous Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>