RARE VINTAGE SIGHTING

RARE VINTAGE SIGHTING

Det har vært lang tid vurderer at jeg hadde “ekte” vintage regelmessig, av mange grunner. Den ene er egnet: Det er vanskelig å oppdage vintage som passer godt uten stillas-type undertøy. En annen er tilgjengelighet: Dagene med å treffe tre sparsommelighet butikker på en ettermiddag, så vel som å skru opp en courreges (ja jeg når det oppdages en), så vel som et halvt parti fifties frocks er langt borte. I tillegg til en tredjedel er at ofte vintage kan føles som kostyme, spesielt head-to-toe (og kjoler er head-to-toe). Men Mr. Gown en dag hadde en “Gatsby” -theemed arbeid i går, så jeg gravd ut en 1930-talls kjole (jeg har ingen type 20s ting, så vel som dessuten døde Fitzgerald ikke til 1940, så Jeg skjønte det som ga meg en ut) så vel som satt i min komme i kontakt med linser (briller virket ikke veldig jazz alder) så vel som vi gikk:

Jeg er litt slouching (slags slouching mye), så vel som skoene er feil (og av programmet bør en kvinne ikke ha en visning til en kveldshendelse) men hei, vintage!

Jeg glemte nøyaktig hvor mye jeg elsker denne kjole, selv om det ikke har noen lommer, så vel som er noe for lenge i midjen. Den har en knappfront (som du ikke virkelig kan se, da de er svarte knapper på en svart bakgrunn), så vel som kragen er stengt av en liten krok så vel som øye.

Pinen var en gave fra en god venn år tilbake – det er en Lea Stein Fox, som jeg ikke engang forstod var en “ting” til Moya fortalte meg om dem tidligere i år. Det ser ut av deco, men det er også en anakronisme, selvfølgelig.

Den andre vanskelige delen om å ha på seg vintage er at hver iført bringer et foretrukket stykke en dag bedre til døden. Sømene på denne kjolen er forferdelig skjøre, så vel som stoffet blir tynn … det er generelt bare en dårlig rådet rekkevidde fra noen unfixable tåre. Men jeg har svoret å ta glede i det mens det varer …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Vel, jeg antaget at det er på tide å vikle dette opp, thenapril 29, 2008
Hvordan ikke svare på Criticismapril 18, 2008
Den aller første kjolen så vel som den siste Dressmarch 12, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>