Hemmeligheten i katedralen

Hemmeligheten i katedralen

forstår du hva som skjer i dette bildet? John sendte det til meg for å spørre om jeg kunne hjelpe ham med å danse kjolen damen bruker (ser ganske tidlig på 1930-tallet til meg, ellers set en metode i Art Deco-fremtiden), men jeg er så fascinert av hva som skjer Dette bildet (boksen! Alteret! The Little-Girl-sidene med sverd! Presten!) At jeg spurte ham om jeg kunne publisere det så vel som satt deg løs på problemet.

Dette er hva John vet:

Bildet ble tatt i katedralen i Fort Wayne, Indiana. Fyren er Msgr. Thomas M. Conroy, som daterer bildet hvor som helst fra 1921 til når alteret ble endret rundt 1933 eller så. Ingen konsept som kvinnen er, eller hva på jorden de gjør, enn si i den vakre klæren. [ETA: Dameens navn kan eller ikke være Rosemary Nedilasen eller Neubauer.]

Bildet ovenfor er ganske liten; Hvis du vil laste ned en virkelig stor, kan du forstørre for å se detaljene på boksen (en reliquarary? En å gi noe slag? En tidsmaskin?) Du kan få det her. [Oppdatert: Her er et nærbilde av bare esken.

Min aller første trodde var muligens damen tok løfter av noe slag (for å ha en nonne, eller å bli med i området vestals – jeg beklager, jeg kan ikke trekke meg bort fra den art deco-fremtiden), men John mener Denne nybegynnere hadde vanligvis ikke så mye sminke. Eller så mye fløyel.

Hva tror du på skjer? Hvis du vet, er det fantastisk, men i mellomtiden oppfordres i mellomtiden.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hemmelige liv til kjoler # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer
Jeg trodde at du burde kjente loven 20, 2007
Crowdsourcing Color ChoicesJuly 9, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>