Slike kjempebra materiale

Slike kjempebra materiale

er det ikke, skjønt? Jeg ønsker at dette var yardage, men dessverre er det en vintage kjole. (Jeg sier “dessverre”, siden det er i ganske dårlig form.) [Takk til Robin for lenken!]

Jeg pakket ut alt mitt materiale i helgen, så vel som selv om det er ganske litt av det, det har ikke virkelig satset min stoff-kjærlighet. Jeg tror at å ha gode tilbud av materiale virkelig produserer et ønske om enda mer stoff, siden du begynner å tro på “Åh, jeg vil gjerne ha denne vekten, men i dette mønsteret, så vel som ikke ville det være fantastisk hvis …” i det siste jeg har ønsket ( og ikke vært i stand til å finne):

stor (som 2 “) gingham inspiserer i grått / hvitt

stor (som, 4 “) røde stjerner på en blekblå bakgrunn

En søt samtaleutskrift av små røde, så vel som grå verktøy på en sennepsbakgrunn (ikke “Velkommen til gardinene for min Bit Boy’s Room!” Verktøy, men som de 1930-tallet utskrifter som er så søte). Jeg vil ha bithammers så vel som skruetrekkere samt hacksaws …

Jeg forstår at jeg bare bør UM, oppdage en flere timer på dagen, så vel som lære meg selv tekstildesign, men jeg har ikke oppdaget disse timene for alle de andre tingene jeg krever åtte flere timer for. I tillegg til at du ser etter de materialene som ikke eksisterer, oppdaget jeg dette så vel som dette (og dette så vel som denne), så vel som de er alle virkelig hyggelige! (Selv om jeg bare kjøpte en …)

Hva er det mest hjerte-stoppende nydelige materialet du har oppdaget nylig? (Jeg ber om en venn.)

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Cam CamouflagellationAugust 9, 2010in “Camouflage”
Nei, Luke. Jeg er din duro … 25. februar 2007
New Dressjuly 6, 2012in “Erin_Sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>