En takknemlighet

En takknemlighet

Kjære kle en dagslesere,

Jeg håper du hadde en fantastisk ferie, med mange elskede og sjarmerende mennesker rundt og ler og spiser deilige ting. Jeg hadde en fantastisk tid selv, og en del av det var takk til alle dere!

Jeg vet at gaven av din hyggelige oppmerksomhet var egentlig ikke en ferie en (mer av et helt år, takk!) Men på grunn av din oppmerksomhet, har alle slags virkelig flotte mennesker ønsket å annonsere på dette nettstedet … som Led For meg å kunne få en helt ny symaskin! (Jeg tok en beslutning om å bruke noen penger hevet av annonser for dette nettstedet for godt – det vil si mye mer sying – i stedet for ondskap.)

Her er det, ikke deilig? (Klikk på bildet for å sjekke ut de verdifulle folkene på SEW VAC direkte.)

Så langt har jeg laget to shirtdresses. Ja, to. Med krage og knapphull og alt, og en var til og med Liberty-Print! (Den andre var polka-dot. Jeg vil ha bilder sannsynligvis tidlig neste uke.) Makeren er som en drøm for knapphull. Jeg har alltid ønsket min egen robot, og nå har jeg en! En robot som gjør knapphull, den beste typen.

Så – takk så mye! (Og takk til våre sjarmerende annonsører også.) Jeg elsker den nye produsenten og jeg lover å bruke det mye.

Din,

Erin

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hvordan velge en Sying Machinejanuary 3, 2008With 79 kommentarer
Kjole en dagguide til å lære å sy: Del Onefebruary 5, 2008
Hvor å tegne LineJune 16, 2009 med 63 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>