Classic Winter Essentials

Classic Winter Essentials

Turtleneck + Skirt

Weekend Wear kan gå den sportslige ruten, raskt, men det trenger ikke å være alle ærend og spinnklasse og vente på å komme inn i Bubby for sine Nutella-fylte pannekaker. Dine office-dager kan fortsatt være stylet med rikelig med polsk og femininitet. Her går jeg turtleneck + skjørtruten fordi det ærlig talt er søt og nakken min er kald.
At dette skjørtet har en høy midje, er det som gir den generelle utseendet i tandem med en koselig turtleneck. Denne turtleneck er ganske lett, så du føler deg ikke for klumpete under pelsen din, men skjørtet holder også godt opp mot å tøffe i en tykkere, kabelstrikket variasjon. Jeg elsker å holde noen få lette turtlenecks rundt som lagdelinger, og denne kommer i fem farger for å forsterke Wadrobe -allsidigheten din. Selve skjørtet er et tweed vevet stoff med gullknappedetaljer, det er klassisk feminint på en måte som føles morsomt også. Noe å merke seg totalt sett – disse varene kjører små, så det er et smart trekk å drive opp en størrelse.

J.ingbianca høyt midje skjørt

Yttertøyet

I bedårende yttertøynyheter er Jacklyn Blue Belted Reefer Coat en dobbeltbrystet, bedårende knappet bragd av skjønnhet. Det tungvektstoffet vil holde deg varm, beltet vil fremheve formen din, og det at det er en blå pels som henger i skapet ditt, vil ganske enkelt gjøre deg lykkelig. Jeg har også lagt de herlige uventede kurveballøreringene til dette utseendet, som er godt priset og en Pop of Pearl som jeg aldri er opprørt over.

J.ingjacklyn Blue Belted Reefer Coat

J.ingdenonia tan turtleneck topp

J.ingcurveball øreringer

J.ing Sale

Hvis vi bare er nullet inn på høytiden, kan vi plutselig finne oss selv antrekk når det gjelder tilfeldige helgens planer. Ta et cruise gjennom J.ings tilbud som vil sørge for at du elsker det du har på deg, uansett hvor du skal.
S. J.ings salg av tidlig tilgang starter 12/18 og alle medlemmer av lojalitetsprogrammet, inkludert de som melder seg på mellom 12/18 – 12/20, vil glede seg over tidlig tilgang og 25% avslag på nettstedet (inkludert salgsartikler). Julesalgsarrangementet starter offisielt den 12/21 og fortsetter til slutten av desember. gledelig handling!

J.ingdenonia tan turtleneck topp

J.ingbianca høyt midje skjørt

J.ingjacklyn Blue Belted Reefer Coat

J.ingelk Tan Knit Duster

Previous Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>