Dagens mønsterhistorie

Dagens mønsterhistorie

kadetter på Louannes hjem for appell og område vertinne trening sparker tilbake i to av de seks autoriserte området vertinne utgjør før deres tre dagers detaljerte eksamener, som begynner i morgen.

Eksamenene finner ut ikke bare yrkesmessige plasseringer for hver kadett, men også frisyrene, sminke og klær, vil kadenene bli aktivert for å ha på seg gjennom sin femårige sannsynlighetstjeneste i Worldwide Area Transit-programmet. Eksamenene er daglange prøvelser av drikkepersonell, nødprosedyrer og hårinnstilling og vinkel. Kadetter er aktivert en fire timers nyter i hver tjuefire for å friske sminke og nyte oppløftende filmer i flyturen.

Nyutdannede fra Louanne er tenkt på ledere i området vertsplass, og er sikret deres valg av plasseringene de kvalifiserer for, inkludert den prestisjetunge São Paulo-Marsport-løp.

Dette mønsteret høflighet av Sheila på ut av asken, som bruker ytterligere 15% rabatt med slutten av i dag (mandag den 15.).

Etiketter: mønsterstories, vogue_7542

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Dagens mønsterhistoriefebruar 15, 2010 med 11 kommentarer
Vertinnen med MostessJune 12, 2008
Ønsket: Airship HostessesMay 29, 2008 med 31 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>