Dr Popcorn Apparel er for den modige

Dr Popcorn Apparel er for den modige

. Han gikk meg gjennom alle designene og historien om linjen, men jeg ble hektet lenge før det. Jeg oppdaget dem for noen uker tilbake, og de var på listen min over kule design å ha med på bloggen.
De lanserte på nytt etter en 2-årig hiatus, og jeg skal si at linjen er veldig konsistent og med en enestående personlighet. De kommer fra Sheffield, Storbritannia og valgte et navn som, kombinert med grafikken, former den klareste innebærer en oksymoron. De er dystre, fascinerende og originale, minner om kulltegninger som jeg alltid har funnet spennende. Å gå mot bølgen er det Tom sikter mot, og jeg er sikker på at han har lyktes med distinkte trekk som vi sjelden ser på dagens t-skjorter, som fokuserer på populærkultur.
“Tilgjengelig for både damene og herrene på høykvalitets, lette, fair-trade-klær i sin helt egen håndtrykte boks. Alle design er laget av en mann, Dr. ”
Fortell meg at det ikke krypte deg ut. Selvfølgelig gjorde det det! Uansett hva det måtte være, dr. er en talentfull karakter som burde fortsette å gjøre denne jobben fordi folk trenger å finne ut om kunst overført til stoffet i ordets bokstavelige forstand. Når de snakker om stoff, ser de blanke t-skjortene utrolige-komfortable, trendy og lette. Og takk Tom, for at du faktisk brukte de trykte t-skjortene til presentasjonen-det er som frisk luft etter all den dårlige mock-up der ute.
I tillegg til å legge til all denne kreativiteten til T-skjorter, har Dr Popcorn også levert det irske bandet manuset med sitt kule klær. Fordi kunst alltid er søtere når du gir den rytme.
Ikke vær sjenert og ikke bli redd for designene. De er altfor interessante til ikke å sjekke ut. Vær på utkikk etter eksklusive på Facebook -kontoen og Twitter. Og hvis du hater disse to, kan du enkelt glede deg over tumblr.
Dr Popcorn Apparel er for de modige!
Her er Dr. Popcorns karakterer:
Miles.matthew.earl.joshua.oliver.harriet.benjamin.rosie.
0/5 (0 anmeldelser)

Previous Article
Next Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>