Fem noe uberettiget mote regler for meg

Fem noe uberettiget mote regler for meg

her er fem mote regler jeg vil gå til min grav promulgering:

Du kan bare ha på seg klokker laget av Watch Business. Det betyr at det er laget av en bedrift som primært lager klokker, eller i det minste smykker. Lisensierte klokker er dårlige, jeg bryr meg ikke om hvor elegant de er. Så dette betyr at for meg er en Timex Watch mye bedre enn en Chanel en. Jeg er spesielt glad i Swatch, så vel som Hamilton, så vel som disse Frank Gehry-klokker for fossil. Cartier er ok, antar jeg. (Den delen om Cartier – du forsto det var sarkasme, ikke sant?

Enhver type metalldeler på en sko, belte eller veske skal være helt så vel som absolutt uten en logo. Ja, jeg mener Ferragamo, så vel som Gucci, også. Jeg er ikke en fan av de åpenbare skinn- eller materialets logo-poser, men jeg forstår imidlertid noen mennesker er. Hvis du må ha en logo-veske, går det uten å si at det må være autentisk (ikke så mye for de intellektuelle boligproblemer – Unlogo-Ed-stil “homages” er fine, i mitt synspunkt – men siden av den menneskelige elendighet som går inn i produksjonen så vel som transport. Funnily nok, jeg oppdager at folk som sier at de liker “stilen” av en pose på en eller annen måte, ikke er som å tenke på knockoff uten den logoen …).

Hvis du slår på et produkt mer enn når du blir forberedt på å gå ut, er du ikke aktivert for å forlate hjemmet i det. Livet er så kort for å ha på seg noe ubehagelig eller dårlig montering. Se denne kjole? Ikke bare er det så klebrig at Elmers ønsker det for en ny lim, du kunne ikke gå et skritt uten å justere det. Hvis du var heldig nok til å ha mulighet til å endre den før den uunngåelige “garderobeskapet”. Definitivt kan ikke forlate hjemmet i denne.

Hvis du valgte for å bære skoene, er du ikke aktivert for å grumle om dem. Hvis maskerte banditter brøt inn i huset ditt, så vel som krevde deg i de 4-tommers stilettos på gunpoint, fint, tispe bort. Hvis du skal oppleve skoene dine, opplevelse i stillhet. Meg så vel som mine to og en halv tommer vil ikke høre om det. Jeg vil likevel ikke høre “de vil være bra når jeg bryter dem inn!” Når det er åpenbart at du ikke bryter i skoene, bryter skoene deg inn. Det er bare sko i Stockholms syndrom. [Bilde utilgjengelig.]

Hvis det ser ut som det som det normalt har en funksjon, bør den fungere. Dette betyr at mye som en Dapper Dan Toy, alle knapper-knappen, alle Snaps Snap, alle glidelåser må zip, så vel som alle båndene må knytte seg. Vil du ha noe med korset lacing? Hvorfor ikke ha det virkelig blonder? Jeg foretrekker også at spenner virkelig spenner, men forstår så vel som å godta den lange skikket av dekorative spenner.

Er du ikke glad for min kompensasjon som mote admiral har ennå ikke kommet gjennom?

Jeg har ikke virkelig noen form for moteuke-materiale i dag, bortsett fra at jeg ved et uhell gikk av Bryant Park i går. Det var en god del store hvite telt. Whoot! Jeg lover, Fashion Week materialet i morgen.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Tid OutJune 25, 2008
Hva jeg ville ha på seg (hvis jeg var en fyr) 10. juli 2008
HOWTO: PackingJune 9, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>