En grunn til “kjøpt trim”

En grunn til “kjøpt trim”

Jeg var i M & J trimming på lørdag, så vel som knapt gjort det ut av det levende. Jeg håndterte for å begrense meg selv, siden jeg ikke hadde tatt med noen form for yardage krav med meg, noe som gjorde å kjøpe trim for bestemte kjoler en øvelse i ren gjetning. Jeg endte med å kjøpe noen miljøvennlige blad trim (det jeg gikk der inne for), en supermann patch for min bit gutt, så vel som en rekke gule perler (de var 99).

Hvis jeg skulle lage en liste over hva som helst på M & J som seriøst lokket meg, ville vi være her for dager, så høydepunktene: Noen polka-stiplede elastiske foldover trim (spesielt som en medarbeider stoppet meg på fredag ​​i forferdelse. “Du bruker ikke Polka Dots!” Han sa, ser rammet. “Du * alltid * bærer noen type polka dot!” Jeg snakket ham ned, men det var en nærmere ting.) Noen tunge beaded bånd i toner av teal som så vel som turkis. Noen faux-folklorica broderi kanting. så vel som morderen, tyll dekket med små firkantede paljetter. Torget! Så journes! Jeg ønsket å kjøpe hele bolten, så vel som å bruke den til å lage et skjørt. Jeg ønsket å kjøpe alle boltene (de hadde flere farger) så vel som bare hoard det.

Da trodde jeg dette mønsteret, som nylig ble kjøpt som en del av den utmerkede Midriff-bandet-besettelsen i 2005 (utseende, dette er formet), så vel som trodde nøyaktig hvor bra utpektene ville være som “kjøpte trim” for denne kjolen. Nå må jeg bare velge fargen. Jeg tror tone-on-tone ville være det aller beste … ikke at jeg virkelig har noen form for plassering for å ha på seg en sequin-pyntet noe, men det er aldri stoppet meg før.

Bare ett notat: Den florale kjolen ser ut som om den har en liten krage, men det er bare miterlinjen i trimmen. Beklager. Lurte meg også.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Polka-Dot MotherlandJune 1, 2007
Leter du etter en kjole … så vel som Nag Me, Beingjanuary 20, 2009
Vintage Butterick Wrap DressJune 25, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>