Gratulerer med dagen til meg

Gratulerer med dagen til meg

, så jeg har ikke noe spesielt organisert for bursdagen min i dag, men universet hadde andre ideer, fordi jeg fikk flere helt tilfeldige super-fine “du rock!” E-post fra fremmede i morges. Så takk, universet, og takk, tilfeldige mennesker som våknet i morges og bestemte meg for å sende meg en fin e-post!

Hvis du ønsket å gjøre noe fint i feiringen av meg, har jeg levd et helt “nother år, ville jeg elske det hvis du bestemte meg for å betale noen (noen andre, ikke meg, jeg er over kvote på komplimenter-mottak allerede, og det er bare lunsjtid) et kompliment i dag.

Gå videre og fortell barista du liker deres piercinger, eller stopp noen i matbutikken og kommentere gunstig på skoene sine. Fortell en forelder “barnet ditt er så søtt, og så veloppdragen!” Fortell en hund-eier “hunden din er så søt, og så veloppdragen!” Fortell noen du jobber med hvordan du har observert fantastisk ting x de har gjort det siste. Fortsett, vær kreativ! Vær profetigate, selv, med dine komplimenter, fordi kompliment noen fordi Erin sa at dagen kommer, men en gang i året.

(Når du har komplimentert noen, har du også min tillatelse til å behandle deg selv til en cupcake, eller andre frostet bakt bra. Ha det gøy!)

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Jeg trodde du skulle vite at det var kjent med 20, 2007
Rant-tastic emne # 143: “Hva skal du ha på fly” 25. juni 2007
Plaid = Joy.May 26, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>