Den første juledagen: Helt gratis feriemerker

Den første juledagen: Helt gratis feriemerker

Helt gratis feriemerker for personlige gaver
I år hadde jeg tid til å forberede gavene i god tid. Så takket være det julemiraklet bestemte jeg meg for at jeg kunne gå for DIY -gave -tagene. Jeg slet, jeg søkte etter de enkleste prosjektene, men tegning er absolutt ikke min greie. Jeg har satt pris på, nok en gang, talentet så vel som dedikasjon du trenger for å produsere vakkert skrevne ønsker, som ellers ser ut som om de ikke tok noen anstrengelser.
Jeg har ikke rett her for å fraråde dine store intensjoner. Men hvis du oppdager deg selv som mangler tegneavdelingen, som meg selv, er dette noen få enestående ressurser for å redde ansikt i tillegg til å kurere et forslått ego.
Mer spesifikt inkluderer det å overholde materiale helt gratis feriemerker. Malene kan skrives ut øyeblikkelig for å tilpasse gavene dine til den perfekte sluttfølelsen. Det er mange typografiske elementer som får dem til å se håndlagde ut, men uten flekkene så vel som skjeve bokstaver. Jeg valgte også nydelige akvarellinformasjon, og mine favoritter, sannferdig ønsker at husholdningen din helt sikkert vil glede seg over! Det er til og med en tutorial med trinnvis bilder for å veilede deg gjennom.
Stilen er avhengig av ordtaket “Les er mer”. Enkelheten til kodene inviterer mottakerens nysgjerrighet til å finne din seighet i gaven din.
Klikk på hvert bilde for å gå til kilden.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>