Juni sommersalg samt freebies – utskrifter samt klær

Juni sommersalg samt freebies – utskrifter samt klær

juni -utskrifter samt klesalg
Vi er tilbake med de siste, mange fremtredende nyhetene fra den grafiske stilindustrien, med fokus på TEE -skjorter -kampanjer. Det er høydesesongen, så dette indikerer at det er mye salg på rullen for klær, grafiske pakker, klar til trykk og mer. I tillegg er det mange freebies som tilbys for ubegrenset nedlasting som digital innovativ kan leke med. La oss se hva det digitale riket har i vente for deg denne måneden når det gjelder utskrifter så vel som klesalg.
Threadless kjører et sommersalg med alle tee -skjorter til bare $ 10, mens hva som helst annet er 50% avslag.

Det månedlige pakken fra det innovative markedet tilbys for en mye mer dag, til den normale kostnaden på $ 39 som inkluderer over 80 produkter å bruke til logoer, produkttilpasning, nettsteder, sosiale medier, skrivesaker så vel som mye mer. Selvfølgelig kan du på samme måte laste ned 6 gratis produkter som bare er tilgjengelige denne uken.

Tshirt -fabrikken er overfylt med bruksområder i typen grafiske bunter som er bestemt til tee -skjorter -linjer, noe som gjør klærutskrift mye enklere så vel som enklere, så vel som absolutt mye morsommere. Det store utvalget av stiler er gruppert i bunter som går så lavt som $ 15.

Vintage-entusiasten i deg må glede deg siden Truffleshuffle også kutter ned kostnadene for sommersalget med så mye som 80% avslag på valgte gjenstander, som t-skjorter, bæreposer, krus så vel som mer.

Bustedtees har noen nye rabatterte tilbud hver dag. De $ 10 tee -skjortene satiriserer popkultur på ufattelige måter. Det er også en langsiktig klaringsseksjon å vurdere, med tee-skjorter som starter på $ 8.

Som du kanskje vet, nærmer 4. juli raskt, så forvent å se mye salg av selvtillit. Du kan begynne med den fra Shirt.Woot som får deg 25% avslag på hva som helst med koden USA18.

For de som tenker på gratis ressurser, må du se på freebies -delen om DesignCuts, InkyDeals, Freepik.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>