Sjokoladebrun og høstlag

Sjokoladebrun og høstlag

Ann Taylor faller nye ankomster

I dag har jeg startet lagringsprosessen med en essensiell strekkcami-du kan virkelig ikke ha for mange av disse som ligger rundt i høst og vinter, da de lager et grunnlag og holder deg varm og kløefri. Du har sett disse fremragende syntetiske skinn leggings her før. Og ærlig talt tviler jeg på at dette er siste gang jeg skal synge sine roser. De er simutant så behagelig og trendy som er en ekte prestasjon fordi vi vanligvis må velge en eller den andre.
En sjokoladebrun kasjmir Sweetheart Cardigan er et mislykkende lagstykke som du får ubegrenset slitasje ut av hele sesongen. Den ultra-myke, komfortable kvaliteten på denne genseren pluss dens smigrende form innebærer at du skal ha på seg det ved enhver anledning, enten du forlater huset eller ikke.
Topping ting av er denne brune cheetah print chesterfield frakk med skreddersydde detaljer for å få deg til å se polert ut, mens du fortsatt bringer litt moro og interesse gjennom en subtil cheetah-utskrift. Coat Boredom er ekte. Så stopp det før det starter med en svært slitesterk, men herlig spesiell frakk.

Ann Taylorcheetah Skriv ut Dobbel Breasted Coat

Ann Taylorcashmere Sweetheart Cardigan

Fullfør utseendet

Fordi Colette vil forkaste meg hvis jeg ikke får tilgang til, har jeg tatt med et par Hexagon-drop øredobber som er ideelle for uformell slitasje, for å gi alt en følelse av head-to-toe fullstendighet. Også, dette er året å ha en god tote på hånden overhodet tider. Og jeg elsker samspillet mellom krokodillens ytre og slange interiør i denne brune krokodille trykt posen. Det er robust, holder alt, og har en stor no-nonsense struktur. Så du trenger ikke å håndtere noen toppplede poser.
Leave-the-house klær har ikke vært en massiv prioritet i år. Så det er ikke uventet at mange av oss finner oss selv uten kvalitetskold-vær-alternativer. Ann Taylors nye ankomster er det ideelle stedet å sortere ut din stil situasjon i høst, uansett hvor du skal … eller ikke gå.

Ann Taylorcheetah Skriv ut Dobbel Breasted Coat

Ann Taylorhexagon Drop Earrings

Ann Taylorcrocodile Print Tote

Takk til Ann Taylor og Shopstyle for partnering på dette innlegget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>