Ivory Plaid Sheath Gown

Ivory Plaid Sheath Gown

Kjole: Gown The Population | Frakk: Topshop (lik her, her og her) | Sko: Kate Spade New York (lik her, her så vel som her) | Bag: Dolce & Gabbana | ØRINGS: Ann Taylor | Leppene: Buxom (Brooklyn)

< >

Ingenting som en melange av nakenbilder så vel som en tradisjonell skjedekjole for å starte arbeidsuken av på høyre fot. Det superlette, tøyelige materialet fra denne skjedekjolen kan gjøre det til den mest behagelige jeg har eid, mens det strukturerte pleddeprintet gjør det både super nydelig så vel som supertilgivende.

En kjole som er tøyelig og tilgivende? Høres ut som den passende mandagkjolen for noen som tilbrakte Superbowl Sunday i utgangspunktet å ha en vingespisekonkurranse med seg selv. Yikes.

Rask ansvarsfraskrivelse på denne kjolen: Den har en dyp V så vel som relativt høy i ryggen. For å forsikre deg om at du er dekket (i flere metoder enn en) på kontoret, foreslår jeg å takle spalten et par centimeter på toppen, så det er ikke heller så høyt. En skredder kan gjøre dette for praktisk talt ingenting, eller du kan gjøre dette raskt selv. Hvis du jobber i et konvensjonelt miljø, vil du også ha en blazer (som denne) i kontortiden på grunn av den dype V på baksiden. Ellers kan du inspisere lignende kjoler her, her, her så vel som her som er oppstyrsfri!

God mandag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>