2017 -kolleksjon av foretrukne Summertime Tee Shirts

2017 -kolleksjon av foretrukne Summertime Tee Shirts

Morsomme Summertime -tee -skjorter for 2017
Summer-tee-skjorter er de aller beste t-skjortene. Tropiske utskrifter på tee -skjorter om sommeren er bare perfekt. De er ment å være sammen. Det er en klisjé jeg ikke kan få tilstrekkelig, så jeg trodde det var på tide å legge noen nye til samlingen min. I en verden av utskriftssteder så vel som vanvittige designere oppdaget jeg meg selv som ikke bestemte, med titalls faner åpnet, ikke i stand til å velge hva jeg skal velge.
Den fineste metoden å fortsette er å organisere dem litt, velge på en stil og gå derfra. Når jeg trodde at du kan oppdage en t -skjorter som er praktisk også, bestemte jeg meg for å vise deg oppføringen jeg lagde. Disse Vacay -påvirkede stilene fikk meg i beste humør. Den frodige blomsterskallen er ganske fascinerende å rocke utover de varme sommerdagene. Hva velger du normalt når du velger ditt grafiske klær for sommeren?
Livets strand

Skrik etter iskrem

Retro solnedganger

Tropiskhet

Flamingo -besettelse

Camping er livet

Jeg foreslår også at du ser på valget av “sol, sjø så vel som sand” -valget av tees designbyhumans har satt sammen.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>