Spenningen vokser-fikk inspirert t-skjorter fra Johnny Cupcakes

Spenningen vokser-fikk inspirert t-skjorter fra Johnny Cupcakes

Frosting kommer!
Johnny Cupcakes, som bidro til hypen før den fantastiske premieren på sesong 7 av Game of Thrones, og lanserte nettopp tre nye Got Inspired T-skjorter!
Vi har Daenerys, Tyrion og Arya Stark som tar sentrum som “The People’s Queen”, “Little Lion” og “A Cupcake har ikke noe navn”. Alle detaljer er synkronisert med bakerietemaet, for eksempel “snacks typisk og kjenner ting” eller “Valor Mo’Cupcakes”. Du burde få din nå fordi de er tilgjengelige mens rekvisita varer!
De ser ut og jeg håper det vil være mye mer som har temaer fra Johnny Cupcakes, fordi jeg virkelig vil se at han tar på seg Cersei.
HBO -showet har premiere i helgen, 16. juli, og sesongen har bare 7 episoder. Jeg forventer noe episk eller ødeleggende skuffende. Det er ingen midtbane med et show som dette, mye mindre med en fanbase som har ventet på over ett år på nedleggelse.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>