Halloween Sale på www.tshirt-factory.com-40% avslag på all grafikk bare en uke!

Halloween Sale på www.tshirt-factory.com-40% avslag på all grafikk bare en uke!

Halloween Sale på www.tshirt-factory.com!
Den har kommet! Den enorme nyheten i påvente av den enorme høye natt til skrekk – jeg gir deg det årlige Halloween Tshirt Factory Sale, brukt på all grafikk som er omtalt på nettstedet!
Kampanjen reduserer 40% fra alle kunstpriser. Det er ikke noe krav for en kode, diskonteringsrenten er allerede merket på de private produktene så vel som i kassen du kan se hva du blir belastet for.
Salget vil ikke kansellere din Fidelity -diskonteringsrente på 10%. Denne troskaps diskonteringsrenten gjelder etter at du indikasjon så mye som vårt nyhetsbrev. Så alle klienter som signerte like mye som vårt nyhetsbrev virkelig kan glede seg over 50% rabatt! Bare sørg for at du bekrefter e -posten din.
Jeg håper du gleder deg over denne kampanjen, i tillegg til at du ikke nøler med å komme i kontakt med oss ​​hvis du møter noen form for problemer. Vi er her for å tilby vår fulle støtte.

For alle skeptikere der ute, sørg for at du laster ned alle typer av våre helt gratis vektorer for å teste den høye kvaliteten på våre grafiske ressurser. Den nyeste av dem er den fantastiske frosne karakteren, Elsa:

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>