Must-Have Book for Designers: Los Logos 8

Must-Have Book for Designers: Los Logos 8

LOS Logos 8
Vi har snakket om bilde- og grafiske stiler mye. La oss vise oppmerksomhet mot en annen favorittdesign manifestasjon av meg: logoer. Jeg synes de er en veldig vanskelig og sammensatt del av merkevarebygging, som kan gjøre eller bryte en virksomhet.
Gestalten er en kjent tysk bokforlag som forkjemper visuelt innhold fra grafisk design, spesielt. Hvis vi brikker disse to sammen, får vi den nyeste utgaven av LOS Logos, den 8. i serien. Det ble lansert i september i fjor, men er nå fortsatt et utmerket tidspunkt å bringe det under oppmerksomhet.
Samlingen er en guide for designere, merkevareledere eller markedsføringsstrateger i verden av moderne logo -design. Den utforsker eksempler fra hele verden, med innsikt i kreative prosesser, fremskritt og selvfølgelig trendforutsigelser. Det er motivasjon mot steroider, med intervjuer som avslører tilnærminger fra både store merker og små, uoppdagede studioer.
Boken er perfekt kuratert, med en fantastisk utforming, og utgjør en nødvendighet for at enhver profesjonell i bransjen ønsker å forstå evolusjonen og status quo for logoen.
Derfor bør LOS Logos 8 være på skrivebordet ditt akkurat nå som en viktig guide å vende seg til. Når du føler at du går tom for kreative juice, vil denne 400-siders boken stimulere den opp igjen.

Cover av: Birgit Palma

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>