Star Wars T -skjorter: Yoda

Star Wars T -skjorter: Yoda

Star Wars er det de kaller evig. Ikke bare på grunn av de futuristiske bildene og det nye som det brakte på den tiden, men mest fordi det har mye fantasifull og også smarte synspunkter. Kanskje den mest kjente karakteren til Star Wars er Yoda. Den fyren vet virkelig hvordan de skal fortelle dem alle. Han er smart, han barn noen ganger. Dette er grunnen til at de gjør det. De tenker på en slags profet, og de gir ham en liten og søt kropp.
Som en så merkelig karakter trakk han oppmerksomhet og han ble en stjerne på t-skjorte-designindustrien. Folk elsker bare t-skjortene med Yoda på toppen. Jeg må innrømme at jeg helt sikkert ville ha på meg en slik tee, fordi den har substans, den har smak og den gir en følelse av hva som fungerer.
Jeg antar at alle kjenner Yodas fantastiske sitater. Noen av dem har også blitt skrevet ut på t-skjorter, luer, skjorter generelt og alt som kan skrives ut.
Her er noen virkelig fantastiske sitater.
“Klar er du? Hva vet du om klar? I åtte hundre år har jeg trent Jedi. Mitt eget råd vil jeg fortsette med hvem som skal få opplæring. En Jedi må ha det dypeste engasjementet, det alvorligste sinnet. Denne lenge har jeg sett på. Hele livet har han sett bort … for fremtiden, til horisonten. Aldri tankene hans om hvor han var. Hmm? Hva han gjorde. Hmph. Eventyr. Heh. Begeistring. Heh. En Jedi ønsker ikke disse tingene. Du er hensynsløs. ”
“Størrelse betyr ikke noe. se på meg. Døm meg etter min størrelse, gjør du? Hmm? Hmm. Og det skal du ikke. For min allierte er styrken, og en mektig alliert er den. Livet skaper det, får det til å vokse. Energien omgir oss og binder oss. Lysende vesener er vi, ikke denne rå saken. Du må føle kraften rundt deg; Her, mellom deg, meg, treet, fjellet, overalt, ja. til og med mellom landet og skipet. ”
Og her er noen av de mest populære Star Wars T -skjortene:
Star Wars T Shirtsyodayodayodayodayodayodayodayodayodayoda

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>