Hvordan bli tatt på alvor når du ser ung ut

Hvordan bli tatt på alvor når du ser ung ut

, hva er de fineste ideene dine som skal tas på alvor når du ser ung ut, lesere? Hva bør du gjøre hvis du ser ung ut for din alder, så vel som du gjør alle de grunnleggende tingene du er ment for å virke eldre (kle deg profesjonelt, ha på seg hæler osv.), Men du fremdeles tar feil av en college student? Hva mye mer kan du prøve å få kollegene til å ta deg på alvor?
Leseren e lurer på nøyaktig hvordan du blir tatt på alvor når du ser ung ut …
Jeg er en høyskoleprofessor (utenfor din typiske demografiske, men jeg gleder meg virkelig over samtalene her). Jeg har ofte fortalt at jeg ser ut som en undergrad. Jeg har to spørsmål. Først, nøyaktig hvordan reagerer jeg på dette i et arbeidsmiljø? Med en frostig “nope, er jeg virkelig i midten av trettiårene”? Med “Jeg blir fortalt at jeg vil være takknemlig for det en dag”? Hvorfor tror folk at dette er en akseptabel ting å oppgi for noen? For det andre, nøyaktig hvordan kan jeg virkelig se eldre ut for å sikre at jeg forhindrer disse kommentarene i tillegg til at jeg blir tatt mye mer alvorlig?
Jeg er kort (5 ′), som er en del av problemet, men jeg har allerede 1-3 ″ hæler/kiler (flere vil se ut av stedet her i tillegg til at jeg ikke er min stil). Jeg bruker grunnleggende sminke (tonet fuktighetskrem/rødme/mascara), bruker ekspert så vel som strukturerte klær, har fin utseende, men bagatelliserte motesmykker (inkludert forlovelsen/gifteringen min), hold det bølgete hårskulderlengden min så vel som hovedsakelig under Kontroll, samt gjøre en innsats for å snakke med en lavere stemme. Alt dette føles som å se eldre 101-jeg krever klassen på øvre nivå!

Hmmmmn. Hmmmn. Vi har snakket om mye av dette før – nøyaktig hvordan vi kan forhindre å opptre ung, nøyaktig hvordan du sender stemmen din, samt om langt hår får deg til å se yngre ut – men det virker som om besøkende E allerede har tatt mye av disse tipsene.
Hva annet kan gjøres? Jeg er nysgjerrig på å høre hva de besøkende sier, men jeg kom med noen tips. Jeg tror ikke alle trenger å ta disse trinnene, men for folk som besøkende E, som har prøvd hva annet, så vel som fremdeles er frustrerte over at folk som forteller dem at de “ser unge ut”, kan dette være finjusteringene du krever å vurdere:
Gå utover grunnleggende sminke. Jeg foreslår ikke at besøkende skal gjøre en full avtale med hver dag, men det er en sammenheng mellom sminke så vel som opplevd kompetanse. Litt eyeliner, eller til og med litt konturering (for eksempel en mørkere øyenskygge i øyekrasten) kan gå langt.

Se tilbehøret ditt. Jeg tror at tynnere hæler (selv for kiler) har en tendens til å sjekke ut “eldre” enn tykke hæler – inntil du i det minste kommer til den ortopediske skoseksjonen, men da som også leser eldre. Forsikre deg om at posene dine så vel som sko er god høy kvalitet (og i topp stand) – ingen skrap, skvetter eller løse tråder.
Dette er noen av våre foretrukne hæler fra 2022, men inspiser hele vår guide til komfortable hæler!

Avbildet over, noen få av våre foretrukne svarte hæler for kontoret: en / to / tre / fire / fem
Denne publiseringen består av tilknyttede lenker, så vel som Corporette® kan gjøre provisjoner for kjøp gjort med lenker i dette innlegget. For mange flere detaljer se her. Sa takk til deg så mye for din støtte!
Tenk på dristigere smykker. Noen mennesker tror at delikate motesmykker er for yngre kvinner – kanskje siden du blir litt eldre, har du det bra med å komme med en uttalelse? Jeg vil forhindre små anheng anheng i tillegg til å velge en dristigere uttalelse. Hvis du tenker: “Men jeg er en tradisjonell jente, virkelig!” Da blir det ikke mye mer tradisjonelt enn en streng av perler-bare forhindre Pearl-on-a-Pendant-utseendet.

Jakt etter utmerkede motesmykker til kontoret? Fra 2022 har vi lenge vært fans av rimelige merker som Kendra Scott så vel som Gorjana, i tillegg til midt-tier-merker som Monica Vinader, David Yurman, samt Stephen Dweck. For våre 0,02 dollar: Bruk penger på ting som en god glede (eller nyt stropp), gull eller diamantøreringer, et perlekjede, samt mer.
Legg struktur til antrekkene dine. En krage eller utstyrt genser med blazer kan jobbe i massevis av situasjoner, selv om en rutinemessig blazer føles like godt formell – her er noen av favorittene våre:

Avbildet over, utmerkede sweatshirt -jakker for kontoret: svart / marine / svart / grå / beskåret svart
I løpet av Wintertime måneder kan Tweed Blazers også være en utmerket metode for å legge til karakter så vel som struktur til antrekkene dine …
Disse merkene er alle utmerkede spill for frittstående blazere: brun / teal / grå / lilla (inspiser også disse merkene)

Bruk lang tid på å finpusse kroppsspråket ditt. Det er massevis av artikler, videoer, så vel som bøker om kvinner, makt, så vel som kroppsspråk -null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>