Resurgence tees tee -skjorter Styles

Resurgence tees tee -skjorter Styles

Daniel Bevis har dyppet i innovative aktiviteter i store deler av hans 26 år, bekreftet ved hans valg av kunst som et av college -fagene, mens lignende spill førte ham til forskningsstudie Datamaskinanimasjon på universitetet. En av hans veiledere der anbefalte ham å overholde noe i grafisk stil, så han trodde seg selv grafiske stiler, med tålmodighet så vel som utholdenhet. Daniel håndterte for å score noen truser, noen små, så vel som noen større. Det var vanskelig så vel som å prøve tider, men på nøyaktig samme tid produserte han også verk for tredje feiringssteder som Redbubble og senere, Society6.

Det som presset ting med var å se verkene i kjøttet, spesielt i en fysisk så vel som betong -tee -skjorter. Det innovative fokuset forbedret mot kommunikasjon med andre artister, han begynte å eksperimentere med overføringsutskrifter, så vel som nå kan du oppdage tee -skjorter -butikken hans på Bigcartel, hvor han har 12 tee -skjorter -stiler, så vel som samlingen øker, under Revival -navnet Tees.

Nedenfor kan du oppdage noen av favorittene mine, så vel som tilfeldig, de siste tee -skjortene lagt til, som viser deg forbedringene så vel som betydningen han legger på kvalitet. Presentasjonen av stilene kan sikkert forbedre seg i kjøpet for å fremheve tee -skjorter -stiler, så vel som detaljene deres, men grafikken er absolutt ekstremt original, med ideell farge så vel som formkombinasjoner.
Å være ekstremt tenker på din mening, Revival Tees er på Facebook så vel som Twitter, så vel som å motivere deg til å vise din støtte, nyskapende kritikk eller tips for å forbedre stilene, samt gi deg høy kvalitet så vel som originale tee -skjorter.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>