Beste strandantrekkkonsepter: fullpakket med strandkjoler, tilbehør samt mye mer

Beste strandantrekkkonsepter: fullpakket med strandkjoler, tilbehør samt mye mer

forberedt på litt strandprat? Noe moro i solen starter med elegante strandantrekk.
Planlegger du en ferie på stranden? Fred så vel som avslapning er garantert, men lykkeaspektet er tilgjengelig i når du spikrer motespillet. Oppfyllelsen av å se så vel som å føle seg som en ekte diva, ah!

Å velge en fantastisk badedrakt eller strandkjole er imidlertid ikke det eneste nødvendig for strandantrekket ditt, men det er også en rekke andre aspekter å ta vare på. Hvis du er stumpet av hva du skal ha på deg til stranden, er her litt moteinspirasjon i type strandkjoler samt strandtilbehør.
Har en lest!
[Les også: Hva du skal ha på i Goa]

Strandkjoler for kvinner som trendes
1. Poly Cotton Beach Dress
Poly Cotton Blend Beach -kjole med ermer er et PSV Eindhoven Skjorter perfekt alternativ om vintrene. Den livlige naturen til den holder strandkjole -koden i tankene. Dette er en perfekt form for hver strandsesong da et tykkere materiale vil få deg til å svette.
Kilde: Stylemotivation.com2. Hold det shorts
Strandkjoler med shorts er de enkleste håndtakene. Ta dette som en tommelfingerregel. Ta med et par shorts eller capri som ender rett over eller under kneet. Du vil aldri være komfortabel med antrekk i full lengde, det være seg jeans, leggings eller din standard salwar på Schalke 04 Skjorter en strand.

[Les også: Spring Fever 2016]
Kilde: collegefashion.net/the vinn-vinn-kombinasjon av et par viktige shorts med en avslappet topp er alltid det ostete valget å respektere mote om sommeren på stranden. For å gi den en moderne kant, kan du bruke en fantastisk svart monokini inne i denimshortsen med en nedsatt hvit tee-skjorte for å holde den fantastiske faktoren. Dette strandantrekkkonseptet vil garantert være perfekt.

3. Beach Wear Maxi Dress
Maxi -mote er heller et raseri i disse dager. Det er absolutt en av de mest fantastiske strandkjolene for kvinner. Ermeløse Summertime Maxi -kjoler fungerer mye bedre enn strandkjolene med ermer. Enten det er et blomstertrykk for å få ned vårfølelsen eller sterke striper, vil du rocke utseendet enten når det er sammenkoblet med en stor randhatt.
Kilde: Legendsboardriders.com [SC: MediaD]

Kilde: mgcollection.com6. Minimalt tilbehør
Mindre er alltid mye mer når det gjelder strandtilbehør. Foruten hatten og bæreposen, inkluderer de to andre tingene du må bry deg om solglassene dine og leiligheter. Grecian sandaler er aldri ute av stil når det kommer til strandmote. Begrens stranden din tilbehør til disse grunnleggende, så vel som du er fantastisk å gå.
Kilde: isylily.co.zaavoid ved hjelp av enhver type type metalliske smykker, da de varmer opp raskt og øker faren for å brenne huden din, så vel som på samme måte kan ødelegge ved å komme i kontakt med saltvann.
7. Kimono -stil
Vær en trendsetter blant kompisene dine ved å inkludere en kimono som en del av strandantrekkene dine. Bruk bikinien din med et par shorts, i tillegg til å legge den opp med en enkel luftig trykt kimono. Du kan til og med velge fastfargede kimonoer.
Kilde: outfitideashq.com8. Heklet kjoler
Hekletkjoler er uten spørsmål en av de mest sexy strandkjolene for kvinner så vel som hver kvinne må investere i en hekletkjole i det minste. Du kan oppdage en rekke mønstre i forskjellige farger. Du kan matche hekletkjolen din med fargen på bikinien din.
Kilde: Favorittpatterns.com9. Hvite strandkjoler
En god del mennesker er ganske bekymret for å bruke hvitt til stranden. Imidlertid er White en av de klassifiserte fargene å ha på stranden, så vel som den også vil holde deg risikofri fra det ekstreme sollyset. Summertime strandkjoler krever hovedsakelig å være hvite for å holde det luftig. Ta en titt på denne hvite kjolen utenfor skulderen! Du kan til og med hente en lang hvit strandkjole hvis du ikke er komfortabel med å bruke shorts.
Kilde: diysg.com10. strandbukser
Din samling av strandklær er ufullstendig uten et par strandbukser. Fra trykte til striper til solide farger til blonder, tilbys strandbukser i hver så vel som hver stil. Du kan bruke de avslappede tee-skjortene over den eller velge et attraktivt utseende ved å bare bruke toppen av bikinien din.

11. Tee -skjorte topp med badedrakt
Hvis du prøver å finne noen grunnleggende ideer om strandantrekk, vil dette bildet definitivt påvirke deg. Ingen liker å ta med massevis av ting til stranden, ikke sant? Bare bruk badedrakten din, bruk en t -toppstil, rull opp mansjettene på ermene, bruk en hatt i tillegg til å sikre øynene med et par nyanser. Du kan ikke bli lettere enn dette!
Kilde: Outfitideashq.com12. Tee -skjorter kjoler
Bare siden du er på stranden, indikerer ikke at du forlater motesansene dine hjemme. Stranden er som en åpen rampe for å vise frem strandklærkjolene dine, så vel som du ikke kan betale for å stå i skyggene. Velg en lys så vel som flerfargede tee-skjorter kjole, så vel som bare bruk den over bikinien din.
Kilde: home-dzine.co.za13. Den nydelige sarong
En sarong er din fineste kompis om somrene på stranden. Alle av oss forstår at somre er ekstreme så vel som om du kan bruke strandkjoler, selv de kan ofte ende opp med å være litt så bra. Det er da du kan stole på en sarong. Dette er også den mest komfortable strandantrekket for plussstørrelse så vel som lubne.
Kilde: HighlightsNepal.com14. Strandfeiringsantrekk
Å bruke bare bikini, monokini eller badetøy er utvilsomt ikke den perfekte strandfeiringsantrekkene. Du krever å jazz opp utseendet ditt litt. Velg utseendet ditt om du vil ha et avslappet utseende, et attraktivt utseende eller noe annet, i tillegg til at du bruker strandfeiringsantrekket.
Kilde: glamcheck.com15. pluss størrelse strandkjoler
Kvinner som er noe på den tyngre siden, er kanskje ikke komfortable med å bruke bare en bikini eller en badedrakt. Hvis du har en figur i plussstørrelse, er det på tide at du kan kaste hemningene dine, samt lager opp strandklærne dine med disse bemerkelsesverdige stilene som er vist nedenfor. Det er mange sommerskilt som tilbys for plussstørrelse, velg det beste!
Kilde: Killerkurves.com16. Bedårende strandantrekk
Her er en bemerkelsesverdig antrekk for kvinner som prøver å finne noen bedårende strandantrekk. Bruk en avlingstopp-noe i blonder eller hekling, samt ha den med et par trykte shorts med høy midje. Nå er det ikke bare en bedårende strandantrekk, men på samme måte en attraktiv en for å vise frem de lange tonede bena.
Kilde: Pinstake.com17. Strandkjoler for kvinner
Valgene dine for strandkjoler for kvinner er uendelige, så vel som det eneste du krever å huske på, er at det må være behagelig for deg. For eksempel vil denne ermeløse glippen på kjolen i pulverblå farge se bemerkelsesverdig ut når den brukes over badetøyet eller bikinien.
Kilde: ladreyesstore.com18. Tee -skjorte kjole
Enten du er på stranden, på kontoret eller på en fest, er det å Tigres UANL Skjorter bruke en stilig antrekk. Så neste gang du treffer stranden, sett et mønster ved å bruke en tee -skjortekjole over bikinien din. Forsikre deg også om at det er en stor skjorte.
Kilde: Tshirt.ulun.site19. bland så vel som match
Å ha en strandklær -samling indikerer ikke at kostnader store dollar samt hamstet deg med nye klær. Det handler om å være nyskapende i tillegg til å ta blandingen så vel som matchveien. Denne metoden vil du alltid ha noe nytt å ha på deg uten å avskalde penger.

20. Det avslappede utseendet
Husk alltid at strandantrekket ditt må produseres med minimum oppstyr. Du trenger ikke angst ved å sette sammen et beste antrekk. Å gå til stranden er synonymt med å være avslappet, så prøv å bo med det grunnleggende. Kravmotivasjon på nøyaktig hvordan du rocker den avslappede stranden? Ta en titt nedenfor.
Kilde: tysk.fansshare.com Du trenger ikke å være en proff for å trekke frem fashionista i deg. På slutten av dagen er alt som betyr noe nøyaktig hvor lett du gledet deg i din tid ved vannkanten. Alt du krever er å huske på noen få ting, samt sikre huden din fra brunfargen. Ellers kan du få en rekke mote -signaler på selve stranden.
Ha en eksplosjon med stil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>