Myter om flanellklær som alle moteelsker trenger å vite!

Myter om flanellklær som alle moteelsker trenger å vite!

Myter om flanellklær som enhver moteelsker trenger å vite!
18/09/2017, postet av Alanic Global
‘Sjekket tee -skjorter med en ulltekstur’ – dette er bildet som kommer i tankene når vi tenker på flanellklær. Men er det alt vi må tro om flanell? Ettersom moteutviklingen er på og millioner av nye design, mønstre og stoffer kommer opp hver sesong, har flanell også tatt en ny form. Lagt til stil, forbedrede design og blanding av stoffer har gjort flanell til mye mer passende stoff for all-vær. Du kan også bruke dem i mange forskjellige stiler. Enten du liker rappermote, grunge -stil eller den generelt maskuline Lumberjack – flanell er det endelige svaret på alle disse. Vel, hvis du fremdeles ikke er sikker på å ta i bruk flanell som hverdagsbruk og vil vite mye mer om det, er her noen mytebrytere for deg.

Flanell er ikke bare om vinteren:
Tidligere pleide flanell å være laget med ull. Fortsatt nå har vi denne troen på at flanell bare er laget av ull og av denne grunn kan gi varme. Bruken av flanell startet i Wales der bøndene pleide å bruke dette for å beskytte seg mot elementene. Senere ble det båret av trelastjakkene som var mye mer involvert i trekuttende virksomhet. Etter det var flanell nesten usynlig. Det var grunge musikk som ga flanell en inngang til moteverdenen. Og til nå har Flannel forblitt et populært alternativ selv blant kjendisene. Flanell er den beste uformelle slitasje som college-goers elsker å flaunt.

Plaid er ikke flanell:
Mange av dere vet kanskje ikke at rutete og flanell ikke er det samme. Vi har utviklet denne troen fordi flanell alltid har vært tilgjengelig i det rutete mønsteret. Men vi må huske at rutete er et trykk og flanell er et stoff. Kontrollene du ser på grossistkvinners flanell -skjorter kalles pledd. Dette mønsteret kan brukes på noe annet stoff foruten flanell. Dette er grunnen til; Vi må vite at alle pledd ikke er flanell og omvendt. Flanell Clothing USA -selskaper innoverer forskjellige nye utskrifter for flanell -tee -skjorter som du kan prøve ut. Hvis du er en forhandler, er disse nye flanellklærne det beste du kan tilby kundene dine.
Flanellklær krymper etter vask:
En annen feil forestilling om flanell er at den krymper etter en vask. For tiden, på grunn av blanding av flere andre stoffer, har flanell blitt sterkere. Den tidligere versjonen av flanell pleide å krympe etter vasker. Men nå er stoffet mye mer forbedret og bukker ikke under for å krympe.

Så gjør nå flanellklær til hverdagsbruk.

Tagger:
Flanellklær
Flanellklær USA
flanell tee -skjorte USA
Flanell tee skjorter USA
Engros kvinnelige flanellskjorter

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>