Jakten: Hvor du kan oppdage jakker i Chanel-stil for arbeid

Jakten: Hvor du kan oppdage jakker i Chanel-stil for arbeid

Visst, alle av oss forstår hvilke garderobefundamentals for arbeid profesjonelle kvinner forventes å ha i skapene sine, men hvis du kjøper en for aller første gang Eller å erstatte en du har brukt i bakken, det kan være vondt å oppdage nøyaktig den beste inkarnasjonen i butikkene. I “The Hunt”, blar vi gjennom butikkene for et grunnleggende produkt som hver dame burde ha.
I dag trodde jeg at vi skulle søke etter de aller beste jakkene i Chanel-stil for jobb fordi det er så mange ut best nå. Akkurat som store blazere – her er vår Roundup for de aller beste kjæreste blazerne for jobb. Etter å ha sett seg rundt, er det uvanlig å se Blazers enten gruppert i den yngre enden av ting (Express har sååå mange, det gjør også Abercrombie & Fitch) – eller designerbutikkene eller butikkene der mye mer anerkjente kvinner handler. Så hvilke er de beste, mange trendy-så vel som hvor kan du oppdage jakker i Chanel-stil for jobb?
Lesere, har du kjøpt noen form for jakker i Chanel-stil i det siste som du elsker?
Avbildet på hjemmesiden: Chanel.

Avbildet i collage ovenfor: Elfenben / svart / dobbeltbrystet svart / burgunder / hvit / flerfarget
Denne publiseringen inkluderer tilknyttede lenker, så vel som Corporette®, kan foreta provisjoner for kjøp gjort med lenker i dette innlegget. For mye mer informasjon, se her. Sa takk til deg så mye for din støtte!
Vanlige mistenkte (første merker/butikker for å sjekke): Chanel, St. John, Iro, L’Agence, Sandro
Rimelige steder: Express, White Home | Black Market, Mango,
Pluss størrelser: Mango, Eloquii,
Petite -størrelser: Talbots (bare heldige størrelser), Ordicle, White Home | Svart marked (generelt, filter etter din størrelse), avsløre (generelt filter etter din størrelse),
Matchende stykker/del av en drakt: M.M. LaFleur, Chanel (også), Kate Spade og andre historier, Balmain, L’Andence, Ted Baker, Mango, Abercrombie & Fitch, Ordicle, Qstitches, (merk at jeg ikke har jaktet for å se om de har flere matchende brikker, Så det kan bare være matchende shorts eller miniskjørt de er forestilt med …)
Splurges: Chanel (2022 jakke), Chanel (2022 dress), Saint Laurent, Balmain, Nili Lotan-bemerker på samme måte at Farfetch har en hel seksjon på pre-eide Chanel-jakker; Mange kostnader er $ 1000+.
Håndlaget (lenker går til Etsy): Ninakalinafashion, Ordicle, Ohhmyposhy, Sallyallenfashion, Qstitches,
Uvanlige/morsomme vendinger på jakker i Chanel-stil: Down, Denim Trim, Mohair!, Moto, Silk Organza som ser ut som pels, Paisley-fôr, Kaleidoscope Tweed, “Multi Bright Nude,” denne bisarre jakken-til-tank toppkonvertible-også , ikke en vri, men det får meg til å føle meg som å rope “ugh, som om!”
Heldige størrelser bare også kjempebra for ikke å nevne: Alice & Olivia (M), Isabel Marant (8),

Ann Taylor er virkelig tilgjengelig på det mest kostnadseffektive i dag (i det minste for våre kjente varer) siden de har 50% avslag på salget. Denne tradisjonelle så vel som stilig flettet Trim Tweed -jakke er $ 179, men er nå 50% avslag med kode. Det tilbys i rutine så vel som små størrelser 2-18.

Ann Taylor har virkelig mange tweedjakker best nå, men mange er bare venteliste best nå. (Er det en ny funksjon? Jeg har ikke oppdaget det før.)

Dette er mest sannsynlig å skyve grensene for “Chanel-inspirert jakke” av flere årsaker, men jeg trodde det var fascinerende siden det er så uvanlig å se en kort ermet blazer som jeg virkelig ville forklare som søt. Riktignok er det spesielt bedårende med det beskjærte, avslappede utseendet-men kanskje for et avslappet kontor (og en bodysuit eller nært passende lagringstank under) ville det fungere. Tweed -jakken er $ 110 på Reveal Market fra Selger Unlimited økt (merkevaren blir også brakt av Nordstrom). Reveal har virkelig massevis av kostnadseffektive tweedjakker best nå.

Andre kostnadseffektive områder med et overskudd av Tweed Jackets Best Now: White Home | Black Market (vel, et antall tweed-alternativer, både i rutinemessige og små størrelser), mango (00-3x), samt Abercrombie & Fitch. (Nordstrom bringer på samme måte noen mango -stykker, hvis du velger deres returpolitikk.)

Jeg elsker denne Boden -jakken – så vel som den er i salg. Jeg vil vanligvis tro at broderier, dusker, så vel som sterke grafiske linjer ville være mye utseende på en jakke som denne, men … jeg skriver det. Jeg ville ha den med alt svart under, eller bland den med nøytrale i en bevisst metode – de hvite buksene så vel som svart tee ser bra ut her, men du kan også gjøre en hvit tee så vel som en mer nøytral bunn (en mørk beige/solbrun, en mørk grå). Det var $ 350, men er nå til salgs for $ 192,50, med mange størrelser som fremdeles tilbys i størrelser 2-22.

Nok et fantastisk salg (selv om det er litt dyrere) er dette BeiGey Brown Veronica Beard Jacket – Det er ikke min farge i det hele tatt, men noe med jakken er *Chef’s Kiss *. Det var $ 758, men nå merket til $ 379; Mange størrelser 00-16 er fremdeles tilgjengelige. En * Chef’s Kiss * -jakke: Denne enestående L’Agence Blazer, 575 dollar hos Bergdorf Goodman (ikke i salg i det hele tatt).

Jeg er virkelig overrasket over at dette er så rimelig, fordi jeg vanligvis tror på IRO som å være i $ 500+ -sorten – men ja, det er bare 380 dollar. Det er en bomullsblendende boucle, samt er tilgjengelig i 5 farger (!), Inkludert burgunder (bildet), cappuccino, hvit, svart, så vel som rød. Det tilbys i størrelser 2-12 på Saks.

L’Agence er et merke til som jeg tror på som å ha enestående Chanel-lignende jakker for arbeid-gode tilbud av tweed så vel som frynser så vel som andre vakre detaljer som paljetter. Denne beskjærte, dobbelte brystjakken (bildet) er på trend, i tillegg til noe som antyder en større trend: ekstremt sterke skuldre. (Se Balmain så vel som Yves Saint Laurent.)

(Jakken som er omtalt på husets side er også Chanel, men produktsiden er for vesten under jakken … Jeg fortsetter å jakte på produktsiden for jakken.)
Den dobbeltbrystede jakken er en del av det kommende Nordstrom-jubileumssalget, hvor det vil være $ 398 i salget-etter at salget er slutt, vil kostnaden gå tilbake så mye som $ 595.

Så: Hvis du søker etter jakker i Chanel-stil, bør du sannsynligvis bare se på Chanel selv. Dette enestående Purpley Tweed -nummeret ser spektakulært så vel som fra 2021/22 Métiers d’Art Show. Det er tenkt med et langt skjørt med en spalte, men jeg tipper at hvis du betaler praktisk talt $ 8000 for jakken, er det i muligheten for dem å tilpasse skjørtet for deg (for $$$, selvfølgelig).

Du kan også også få pre-eide Chanel; Farfetch har en rekke salg – det er morsomt å se på de forskjellige stilene til Chanel -jakker gjennom årene. I likhet med denne enbrystede jakken fra 1994 ($ 7479), i tillegg til denne Tweed Trim One fra 2010 ($ 3895).
{Relatert: Nøyaktig hvordan du kan kjøpe stykker av høy kvalitet uten å se eldre ut enn årene}
Liker du denne funksjonen? Inspiser ut andre nylige avdrag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>