Ser tilbake på de 3 største kondisjonstrendene i 2018

Ser tilbake på de 3 største kondisjonstrendene i 2018

som ser tilbake på de 3 største kondisjonstrendene i 2018
16/12/2018, postet av Alanic Global
Nok et år gjelder en slutt. Men i dag vil ikke artikkelen være en annen spådom for 2019. I dag vil fokuset være på kondisjonstrendene som stormet industrien i 2018. Disse trendene går fremdeles høyt og sterkt og vil fortsette å klatre opp trappene til suksess i fremtiden også. Her sjekker ut kondisjonstrendene som endret ansiktet til treningsbransjen. Vil du vite hva de er? Fortsett å bla ned.

Bærbar teknologi
Et av de største høydepunktene i 2018 var bærbar teknologi, hånd ned. Den avanserte teknologien har sveipet alle igjen og ideelle og tjent et primært sted fordi det stort sett burde ha det. Nei, vi sier ikke at trenden er over fordi det langt fra er sannheten. Ingen av de kjente trender på denne listen er. Men teknologien som kan brukes er bare i gang med oss. Fitness Tracking Nyt har vært den viktigste ACME fordi den muligens gjør alt du kan be om. Fra å føre en oversikt over kalorien som konsumeres til antall trinn som er tatt hver dag, gjør det alt. Pulsmåling, trinnpåminnelser, GPS -rutesporing og mange slike teknologier har utviklet seg gjennom årene. Kompatibiliteten disse høyteknologiske dingsene har med telefonen vår, gjør dem enkle å bruke, og følgelig i tillegg populære. Problemet med nøyaktighet har blitt med suksess kvitt seg med fitness -klærprodusentene som nå oppdaterer spillet sitt ved å inkludere disse bærbare teknikkene i samlingen deres.

Styrketrening
Du tenker å være buff; Du må være i studio alle gangene som utfører noen rare cardio -trekk? Vel, de dagene er for lengst borte! Styrketrening har blitt støttet av vitenskapen for det har noen tydelige fordeler. Fra å forbedre levetiden til å bygge muskler, mot å beskytte deg mot diabetes til å stoppe ryggsmerter, styrketrening er godhet rundt. Det vil være feil å ikke nevne at deres tilstedeværelse ikke er ny i kondisjonens verden; Imidlertid så 2018 en plutselig bølge i sin popularitet, delvis på grunn av fleksibiliteten de tilbyr. Disse øvelsene kan gjøres i stuen din, og ikke iført annet enn en sportsbh (menn kan gå uten topp helt!) Og kompresjonshorts. Overraskende nok har antallet kvinnelige medlemmer som utfører styrketrening økt fordi det har noen vanvittige effekter på den totale metabolismen.

Yoga
Denne treningsrutinen har eksistert så lenge at vi sannsynligvis glemmer at yoga har blitt en del av det moderne livet bare noen få år tilbake. De tusenvis av år gamle yoga har en mengde fordeler å tilby- det hjelper vekttap, det øker mental stabilitet, styrker kroppen, kjemper mot sykdommer og forbedrer også livskvaliteten. Så til alle som spør hvorfor det er populært? Hvorfor ikke! Yoga har fortsatt å imponere millioner av mennesker, og lagt mye mer tall til sin zenned praksis. Det er forskjellige typer yoga som praktiseres over hele verden, for eksempel Ashtanga, Hatha og Vinyasa er de mest populære. Bikram yoga eller kjærlig kjent som Hot Yoga har fått fart de siste årene. Denne kondisjonstrenden går ingensteds, og yogaklærprodusenter vil fortsette å gi oss det beste og de mest trendy stykkene i bransjen.

Forbered deg selv for 2019, men disse trendene fra 2018 er her for å bli i lang tid.

Tagger:
Fitness klærprodusenter
Fitness klærprodusenter
Yogaklærprodusenter

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>